kayıt 0 0.00

0-Eşya
haraç 0.00
Hepten 0.00
Gtell Tumbler 20 oz, 30 oz Tumbler için Yedek Kapak - Sıçramaya Dayanıklı, Sızdırmaz ve Saman Dostu (20 oz Siyah,

Gtell Tumbler 20 oz, 30 oz Tumbler için Yedek Kapak - Sıçramaya Dayanıklı, Sızdırmaz ve Saman Dostu (20 oz Siyah,

₺ 0.67
 

Emre için müsait
Ödenebilirlik

Kapağı seçerken lütfen bardağınızın iç çapını onaylayın.Uyumlu dökülmeye dayanıklı kapak, çok pratik.Lütfen sipariş vermeden önce boyutu dikkatlice kontrol edin. 20oz : genişlik : 3.14" 30oz : genişlik : 3.63".Kırık veya eski kapaklarınızın yerini alabilir.Sürgülü Kapatma ve Saman Dostu.Çevre dostu, toksik olmayan, güvenli use.AS / PP malzeme, kullanım için çok dayanıklı.Kapağı seçerken lütfen bardağınızın iç çapını onaylayın.Uyumlu dökülmeye dayanıklı kapak, çok pratik.Lütfen sipariş vermeden önce boyutu dikkatlice kontrol edin. 20oz : genişlik : 3.14" 30oz : genişlik : 3.63".Kırık veya eski kapaklarınızın yerini alabilir.Sürgülü Kapatma ve Saman Dostu.Çevre dostu, toksik olmayan, güvenli use.AS / PP malzeme, kullanım için çok dayanıklı.Lütfen sipariş vermeden önce boyutu dikkatlice kontrol edin.Şartname : 100 % marka yeni ve yüksek kaliteli garantili.Çoğu 20 ons bardak için uygundur.Ancak kapağı seçerken lütfen bardağınızın iç çapını onaylayın.Bardağı çevirirken dökülmeyi önlemeye yardımcı olun ve içeceğinizi yalıtılmış tutun.Saman dostu açılış ile kapatma.Kristal berraklığında plastikten yapılmıştır.Tabanın etrafına siyah bir silikon o-ring ile gelin, bu da bardağı sıkıca kapatmaya yardımcı olur.Sıçramayı azaltmaya yardımcı olan hava akımı ergonomisine göre kaydırıcının üstünde bir hava deliği ile tasarlanmıştır.Paket : 2 * dökülmeye dayanıklı kapak.

Beyan Edilen Teknik Özellikler

100% brand new and high quality guaranteed. Fits for most 20 ounces tumblers. But please confirm the inner diameter of your tumbler when choose lid. :
Help prevent spill while turning over the tumbler and keep your drink insulated. :
Closure with straw friendly opening. :
Made from AS crystal clear plastic. Come with a black silicone o-ring around the base, which helps cover the cup tightly. :
Designed with an air hole on top of slider according airflow ergonomics which helps reducing splashing. :
Package:
2*Spill Proof Lid.

Ürün İlaveleri